22 May 2010 Tags: , 0 comments

::Sanah Helwah kak sue::


Cute Myspace Generators


Assalamualaikum warahmatullah....
Apa khabar sahabat-sahabat maya di sana? Lama sebenarnya hati besi tak menulis sesuatu, barhadapan di alam maya ni sekadar membaca, memerhati dan mencari bahan-bahan buat pengisian hati dan jiwa ni  ;)

Untuk entri kali ini adalah special dan dedikasi buat ukhti habibati 'ksue' yang berada di bumi suci kinanah yang menyambut ulangtahun kelahirannya semalam...SANAH HELWAH KSUE...bukan tak ingat nak ucap semalam, tapi topup internet dah habis la ksu...maaf ye lambat wish :D
Semoga segala kebaikan Allah anugerahkan buat ksue, diberkati usia dalam ketakwaan dan keimanan, disinari rahmat dalam kehidupan, sentiasa ceria dan gembira.

"kak sue,kek ni koi buat semalam ;) kongsi dgn faten, aniq n sape2 la ye..."

"Ya Allah, berikanlah kami kesempatan waktu untk memohon dariMu..anugerahkanlah kejayaan dlm peperiksaan buat ukhti habibati suniza sahbudin ..anugerahkanlah kejayaan kpd smua rakan2 kami..jgn ada antara mereka yg sedihnya sendirian..andai telah tulis d luh mahfuz akan kegagalan mereka, maka ubahlah menjadi kejayaan..Engkau yg Maha Agung, mudah-mudahan keputusan peperiksaan meeka kali ini lbh cemerlang dari sebelumnya..Kejayaan mengiringi mereka..berkatilah ilmuMu kpd kami semua agar dpt d manfaatkan ke jln Mu yg di redhai..aminn.. "

No Response to "::Sanah Helwah kak sue::"

.

.